Caixa Torrent, espònsor en l’última prova de la temporada 2018

És la segona ocasió en què vam rebre a un grup de famílies de treballadors de Caixa Torrent. En aquesta ocasió ells han estat alhora els nostres amfitrions, ja que Caixa Torrent ha patrocinat l’esdeveniment.

Una barca de passeig va seguir el desenvolupament de la prova amb les famílies que ens van visitar, i al migdia vam compartir amb ells la tradicional paella convertint la jornada en una autèntica festa. Ens sentim sincerament agraïts per l’interès que aquesta empresa ve mostrant per les nostres activitats i per la promoció de la vela llatina en general.

Amics i amigues, en la present temporada hem acabat les proves nostres, però no la vela. Des de la Junta Directiva de l’Asociacio volem agrair la vostra participacio en tots els ambits i dir-vós que vós esperem sempre.

Perque no s’acaba ací. Hem de continuar fent gran l’Asociacio i fomentant l’ús de la vela llatina. Per davant ens queda la resta de l’any ple de projectes, activitats i un nou curset a la vista. Per això continuem comptant els dies que ens queden fins a la pròxima prova, posant a zero de nou el COMPTE ENRRERE.