L’abans i després de Casa Baina

Pas a pas

Donat l’interès i la dedicació per part de cada un dels components de la Directiva, s’ha aconseguit que l’Ajuntament d’aquesta localitat ens cedeixi la casa situada al costat de Casa Baina (al Port) per a la ubicació de la nostra Seu.

L’estat de la mísma el podeu veure en les imatges, així com el seu contingut que ha estat retirat per comerzar a condicionar el local.

Agraïm a través d’aquestes línies, a l’Ajuntament, la seva cessió i esperem poder comptar amb el seu suport a tota iniciativa que prenguem en favor de la Vela Llatina.

Això es tracta d’un “ABANS” i estem tractant que aviat es vegi un “DESPRÉS”.

Sense Pressa però sense pausa

Que servei va prestar la casa als anteriors habitants

Segons s’ha pogut esbrinar aquest habitatge va ser ocupada últimament per la família maig decidada a la calafatería.

Quan s’acostava la data de la sega de l’arròs, el seu interior era desallotjat de tots els elements i se situaven en una Hera que limita, passant a preparar-lo per a albergar a les persones procedents de Cieza i Múrcia que passaven a formar part de les quadrilles.

A poc a poc s’ha anat adequant el local a les necessitats de l’Associació, millorant l’aspecte exterior i alhora s’han muntant els suports per a antenes i arbres que ens ha facilitat un associat, al qual li estem immensament agraïts. D’aquesta manera es disposa d’un espai excel·lent per a realitzar les juntes i altres actes que es projectin.