Cap prova de les barques de vela llatina en l’Albufera és una més.

Cada dissabte s’estrena una nova il·lusió, i a vegades els desitjos es complixen. La flota dels Peixcadors de Catarroja porta el seu propi rumb. I en la deriva anem arreplegant gent nova. Com els exalumnes que després de les pràctiques de l’escola participen per primera vegada en una regata, i ja no volen baixar de la barca. Esta setmana Carmeta, amb Blankita que ja és una experta veterana, han sigut les remitgeres de Vicent Monera en La Clara, i l’han portat a la meta en el tercer lloc de la seua categoria.

Cal agrair a Lamberto Olmos Saturnino i al seu nebot Marcos el gran treball que ens regalen cada setmana, seguint la prova amb la seua camara,  arreplegant la bellesa de veles i  barques, i els moments més emocionants de cada regata. Veure després les seues fotos ens dóna l’oportunitat d’alimentar els nostres egos, i sentir-nos herois en les  xicotetes gestes com a  navegants de l’Albufera.

Mireu a Pepe “El Patet” que possiblement és el veler de més edat en el llac, i vola sobre la seua “Anegueta” assentat sobre el bordo en un equilibri impossible per als més jóvens. Una altra vegada, un gran dia de vela amb els nostres amfitrions de Silla.