Exhibició de la Federació, el 19 de Maig des d’Alfafar.

Les dones reclamant el seu espai en la vela llatina. Passat Dissabte una prova vibrant, on van començar a brillar els alumnes de l’Escola dels Pescadors de Catarroja. Blankita amb Toni fent la tripulació del barquet Llevant continuen tirant fort cap avant. Ens van faltar Lucía i Esther, i tantes xiques com han passat per l’Escola, però ha arribat una nova generació de xiques: Inés que ja és exalumna, Irene i Marina acompanyant els seus pares, no esperen a tindre l’edat per a ingressar en l’Escola i ja disfruten navegant!

Ángel amb tota la seua família en “La Chiqui”  ens donava la fórmula d’un dia perfecte:  barques + veles + bon vent + la nostra Albufera + ganes de passar-ho bé… Qui necessita més?”

I què em dieu dels hòmens grans que caminen sobre el bordo a tota vela. En terra no se senten tan segurs, es queixen dels seus alifacs, i després? Ixen amb barca a l’Albufera i volen!   Mireu les fotos que ens han deixat entre altres Miguel Raga i una vegada més Lamberto Olmos, músic, fotògraf, i generós.