Mancant bon vent, bo és un ponent. 12/05/2022 

De poc a poc  arribem a la meitat del VI curset. Qui ho havia de dir després de dos anys. Aquí segueixen els alumnes més fidels a la vela llatina, a l’Albufera y al Port de Catarroja. 

Per als monitors és un honor i un plaer treballar amb aquesta gent tan motivada i perseverant, amb tantes ganes de gaudir de la vela que no hi ha qui els pare. Ja es mereixen un dia de sol i brisa per gaudir del lluent. Però mentre arriba, deixem aquí les paraules d’Ignaci, que mostren com podem divertir-mos fins i tot a la bocana del canal, sense treure cap antena a la Punta de Lleveig. 

“Ha sigut fantàstic, mel de romer.
Malgrat que el vent de ponent no ens ha permés endinsar-nos en l’Albufera, davant del tancat de la Pipa, per fi, hem pogut gaudir, sobre tot els alumnes, de la navegación dels barquets. És sorprenent com responien a les nostres accions i anàvem més o menys on nosaltres volíem; i anàvem millor encara quan ateníem les indicacions dels nostres mestres  des de les barques.  La barca de Juan Antonio  ens va passar volant prop del canyar.”

 Algú ha tingut cervesa de premi!