Dissabte vam celebrar el Dia Mundial dels Aiguamolls

Com si fora un ritual ancestral per demanar als déus de les llacunes que ens segueixen sent propicis, i que no abandonen l’Albuera a la sort que sembla els humans l’han condemnat.

Així es veu la processó de baques carregades de convidats, que es reuneixen cada hivern per unir la seua força i els seus pensaments, navegant des del Port de Catarroja fins el que anomenen “el lluent” en un acte de solidaritat i presa de consciència.

Primer es van fer les aportacions d’aliments a Càritas Catarroja, que els farà arribar a qui més ho necessita. Després d’una xicoteta xerrada per donar a conèixer tradicions i valors mediambientals que contribueixen a millorar la salut del nostre entorn, es va formar la caravana amb les barques de la Comunitat de Pescadors i l’Associació de Vela Llatina Peixcadors Catarroja.

No van faltar les autoritats municipals, com sempre properes i donant suport a totes les nostres activitats. Donem les gràcies a tots els que van passar pel Port el dissabte per particiar en aquest acte solidari i a tots els que ho van fer possible.